LEVVEL på FJELL

Bli med på fjelltur!

På turene legges det vekt på det sosiale og gleden ved å være ute i naturen, og tempoet tilpasses turgåernes fysiske nivå. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Kle deg etter været og bli med ut på tur!

Det er påmelding i forkant av turene. Send en e-post til Marrit (fysioterapi.levvel@vigor.no) eller fyll ut skjema som ligger i resepsjonen. Vi trenger navn, telefon, om du kjører selv/sitter på eller trenger transport. Og hvilken tur det gjelder. Minimum deltakerantall: 4. Turen foregår på eget ansvar, verken LEVVEL eller gruppa kan holdes ansvarlig for skader og annet som måtte oppstå.

Merk! På våre turer og arrangementer tar vi bilder som vi bruker i sosiale medier og til vår markedsføring. Gi beskjed dersom du ikke ønsker å bli avbildet – vi tar selvfølgelig hensyn til det.

 

Tirsdag 18. juli Nattmålsfjellet

Nattmålsfjellet er et flott turmål med utsikt helt fra start, med god oversikt til skarpe topper på begge sider av Kattfjordeidet. Tross sin beskjedne høyde (297 moh) får du med deg blant annet Kaldfjorden, Ersfjorden, Håja, Sessøya, Kjølen, Grøtsundet og Tromsøya.

Vi samles ved LEVVEL kl 10 og kjører mest mulig i lag mot Ersfjordbotn (30 min kjøring), parkeringsplass like vest for krysset på toppen/idrettsparken. Ta med egen mat og drikke til turen, et teppe å sitte på og klær etter vær. For de som ønsker kan vi ta en kopp kaffe hos Bryggejentene etterpå. Tilbake innen kl 14:00.

 

Tirsdag 1. aug Smørstabben

Dette er et lettgått fjellterreng, turen gir kjempeutsikt ut i storhavet ytterst på Kvaløya. Tydelig merket sti, som krysser en liten bekk. Fortsett opp mot skoggrensa, der hovedstien deler seg opp i flere mindre stier. På toppen åpner det seg en aldeles praktfull 360 graders panorama utsikt av første rang.

Vi samles ved LEVVEL kl 10 og kjører mest mulig i lag mot parkeringslommen ved Storvatnet (45 min kjøretur) Ta med egen mat og drikke til turen, et teppe å sitte på og klær etter vær. For de som ønsker kan vi avslutte turen med bading i Grøtfjord. Ellers satser vi å være tilbake innen kl 15:30.

 

Torsdag 10. aug Movikhammeren

Dette er blitt en av de mest populære turene i Tromsø. Den har brukbar lengde, går på variert underlag og gir flott utsikt fra toppen. På vei opp den siste stigningen passerer vi et fotogent fosseslør. På toppen er det rikelig med plass, og du finner lett ly dersom det er trekk. La øyene vandre over Movikvatnet, ut over Reinøya, Ringvassøya og Kvaløya. Og i sørvest hele Tromsøya.

Vi samles ved LEVVEL kl 10 og kjører mest mulig i lag mot Skjelnan skole (25 min kjøring). Ta med egen mat og drikke til turen, et teppe å sitte på og klær etter vær. Tilbake innen kl 14:00