Svømmekurs vidregående

Svømmekurs vidregående

Ved å øve på de forskjellige teknikkene, vil du kunne øke treningsmengden – og dermed få bedre effekt av svømming som treningsform.
Videregående svømmekurs skal øke din følelse av trygghet i vannet, samt hjelpe deg med å videreutvikle svømmeteknikken din.

Svømmeopplæring for voksne

Se NRK sin reportasjen om Levvel sin svømmeopplæringen for voksne

God og allsidig trening

Det er ingen annen trening som holder kroppen i form på en så balansert, allsidig og smidig måte som svømming. Vann er 850 ganger tettere enn luft og gir musklene god motstand. Hele to tredjedeler av musklene aktiveres når du svømmer, og du forbrenner kalorier effektivt – samtidig som du trener styrke.

Skånsomt for kroppen

Straks du er omsluttet av vann, reduseres vekten som kroppen din må bære selv med hele 90 prosent. Å svømme gir lite belastning på sener og ledd, og passer perfekt for personer som ellers har en stillesittende hverdag.

Smidighet og velvære

Svømming lærer deg å kontrollere pust, motorikk og timing ved hvert eneste svømmetak. Konstant strekking og avslapping av muskler, kombinert med rytmiske bevegelser og pusting, hjelper deg med stressmestring og prestasjon i hverdagen.

Det er alltid godt vær i et svømmebasseng.

Dårlig vær minsker gjerne motivasjonen for å starte utendørs trening. Svømmetrening innendørs passer derfor perfekt for alle som bor her nord.

Kursinformasjon

Ingen info

Tid

Ingen info

Sted

Vi benytter begge bassengene på Vigør (tidl. Kurbadet).

Pris

Kr. 2200,-