I 10 år har Sylvi trent på LEVVEL

I 10 år har Sylvi Hjelle vært medlem hos oss på LEVVEL siden 17.september 2012, rett etter at vi hadde åpnet dørene treningssenteret. Da Sylvi meldte seg inn hadde hun behov for trening, gjerne i nærmiljøet, og med adgang til basseng og treningssal når det passet henne. Fra den første tiden hos oss husker hun treningsgleden, spesielt svømmingen og følelsen av å ha en «egen» trener med tett oppfølging siden de var ganske få i treningssalen den gang.

Etter over 10 års trening hos oss og ser hun at treningstilbudet har utvikla seg veldig fra 2012. Nå kan man variere treninga med mange forskjellige treningstilbud, kurs og flere instruktører som for eksempel personlig trener og fysioterapeut. Medlemsantallet har økt med årene og ifølge henne er det nesten som om det er «kamp om plassene» på enkelte av de mest populære aktivitetene, eks. bassengtreninga som hun deltar i fast 2 ganger i uka.

 

 

Elsker å trene i vann

I likhet med mange andre så elsker også Sylvi å trene i vann og svømme, spesielt de dagene hun trener til musikk i bassenget – da er det mange blide og fornøyde damer i garderoben! Det har stort sett blitt trening i vann som har blitt hennes «greie» de siste par årene. I tillegg bor hun i gangavstand til LEVVEL som gjør at hun enkelt kan gå gjennom lysløypa og skogen for å komme hit.

 

Selvsagt har treninga hatt mye å si for kroppen, men også for hodet og psyken! Jeg er jo ei godt voksen dame og har blitt pensjonist for noen år siden, og etter at jeg sluttet i jobben har LEVVEL, treninga og alle de hyggelige menneskene jeg treffer her, betydd svært mye for meg i min hverdag.